Delovni obisk delegacije Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport

  • DOMOV
  • Novice
  • Delovni obisk delegacije Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport

Danes se na Ptuju, v družbi županje Mestne občine Ptuj Nuške Gajšek in podžupana Boštjana Šeruge mudi delegacija Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport, z ministrom Matjažem Hanom, Matevžem Frangežem, državnim sekretarjem, Nastjo Trajkovič, strokovno sodelavko in mag. Matejem Skočirjem, namestnikom generalnega direktorja Direktorata za industrijo, podjetništvo in internacionalizacijo.

Na delovnem obisku na Ptuju so obiskali podjetja Dorssen, d. o. o., Borak, d. o. o., Perutnina Ptuj, d . o. o., JP Montage – Jani Petrovič, Pipe Tech, d. o. o. in Tenzor, d. o. o..

S predstavniki podjetij so govorili o delovanju podjetij, begu možganov, strategiji R Slo, na nacionalni ravni, za obdržanje kadrov doma, sodelovanju z ministrstvi in vlado, pogledu na leto 2024 iz gospodarskega vidika.

Obisk ministra Matjaža Hana, se bo ob 17. uri, nadaljeval v Dominikanskem samostanu, kjer bo imel minister pogovor s predsednikom Manager kluba Ptuj, Miho Senčarjem in predstavniki ptujskega gospodarstva. Dogodek pa se bo zaključil s po novoletnim sprejemom predstavnikov ptujskega gospodarstva z gostiteljico dogodka, županjo Mestne občine Ptuj, Nuško Gajšek.

Mestna občina Ptuj Dorssen PipeTech Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport Perutnina Ptuj Tenzor d.o.o.

Leave A Comment