OBISK PODJETIJ: Impol 2000 in Aluminium Kety Emmi

  • DOMOV
  • Dogodki
  • OBISK PODJETIJ: Impol 2000 in Aluminium Kety Emmi

Ogledali smo si dve uspešni podjetji – Impol 2000 in Aluminium Kety Emmi iz Slovenske Bistrice, ki na svojem področju beležita velike uspehe. Inovativni podjetji, bosta povedali nekaj o svojem delu, zgodovini, viziji, znanju,… Verjamemo, da večina ne pozna, s čim vse se ukvarjajo, kakšna je njihova vizija, kakšen je njihov razvoj, kakšno je njihovo poslanstvo, vrednote, kaj vse počnejo z aluminijem, zato bo obisk in srečanje z njihovim vodilnim kadrom zelo zanimivo in poučno.

IMPOL 2000, d. o. o., je fleksibilno, inovativno in v razvoj usmerjeno podjetje za predelavo aluminija, v vrhunske polizdelke. Svoje temeljne konkurenčne prednosti – prilagodljivost in vsestranskost – spretno izkorišča pri snovanju in proizvodnji širokega spektra izdelkov in polizdelkov, ki zadovoljujejo potrebe raznovrstnih industrij. Predelava aluminija v izdelke višje kakovosti je tisto, na čemer sloni njihova identiteta – tako so zapisali v svoji Odličnosti v dejanjih. S pogledom naprej.

ALUMINIUM KETTY EMMI, d. o. o., so partnerji za celovite tehnološke rešitve na področju aluminijastih komponent, za razvoj zahtevnih storitev in razvoj zahtevnih procesov. Podjetje se ukvarja z obdelavo aluminija, sestavo aluminija z ostalimi komponentami, valjanjem – profiliranjem ter obdelavo lesa. Aluminiju dajejo sijaj, razvijajo se v evropski center odličnosti. Delo zagotavljajo več kot 400 zaposlenim. Imajo lastno linijo za eloksiranje, z mehansko in površinsko obdelavo aluminija dodajajo vrednost izdelkom v industriji bele tehnike, pohištveni industriji, elektroindustriji, avtomobilski industriji, industriji vozil,… So družini prijazno podjetje.

Leave A Comment