Manager Klub Ptuj .:. Rabelčja vas 15a .:. 2250 Ptuj
T: +386 2 7880 110 .:. E: info@mkp.si

Upravnik

Administrator spletne strani. Vsa vprašanja lahko posredujete na nalsov admin@mkp.si.

Spoštovane članice in člani Manager kluba,

Epidemiološka situacija in z njo povezani ukrepi vlade nam narekujejo odpoved piknika. Potrudili se bomo, da vse načrtovane aktivnosti izpeljemo takoj, ko bodo okoliščine to dopuščale. Vam, vašim sodelavcem in vašim družinam želim ,da ste pri delu čim bolj uspešni in predvsem, da ostanete zdravi.

Darja Potočnik Benčič,
predsednica Manager kluba Ptuj 

Manager klub Ptuj varuje osebne podatke skladno z veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov. Osebne podatke obdelujemo na zakonit in pregleden način, skladno z nameni za katere so pridobljeni. Podatke varujemo na način, da so ustrezno zavarovani pred nedovoljeno in nezakonito obdelavo ter nenamerno izgubo, uničenjem ali poškodbo.

Dostopi do podatkov so omogočeni in odobreni le pooblaščenim osebam, ki delujejo v Manager klubu Ptuj. Zbrani podatki se ne uporabljajo za izvajanje avtomatiziranega odločanja ali profiliranja posameznikov. Podatki se ne prenašajo v tretje države. Podatki se posredujejo tretjim osebam le če tako določa zakonodaja ali pogodba o pogodbeni obdelavi.

Do sedaj ste bili prejemnik naših občasnih obvestil in ponudb. Za tovrstno pošiljanje hranimo v naši bazi samo e-mail naslov ter ime in priimek.

Če se strinjate, da vas še naprej obveščamo dejavnostih Manager kluba Ptuj, vas prosimo da nam to sporočite preko spodnje povezave. Možnost odjave boste imeli tudi na vsakem našem nadaljnjem poslanem obvestilu. Kršitve upravljanja in obdelav osebnih podatkov na področju Republike Slovenije obravnava informacijski pooblaščenec Republike Slovenije.

Manager klub Ptuj je v torek, 27. maja 2014, v hotelu Primus na Ptuju, izvedel strokovno-izobraževalni dogodek z naslovom Medgeneracijski prenos podjetja. Izbira teme ni bila slučajna, saj so lastniki prvih podjetij, ki so bila ustanovljena po ’’zgodovinskem’’ Markovičevem Zakonu o podjetjih leta 1988, tik pred upokojitvijo. Kaj pa sedaj storiti s podjetjem? 

Ga prodati, predati naslednikom, predati ali prodati zaposlenim? Glede na krute statistične podatke, po katerih kar dve tretjini podjetij ne preživi prehoda iz prve na drugo generacijo in le 10 % preživi prehod iz druge na tretjo generacijo, je problematika več kot aktualna.

Spletno mesto www.mkp.si, s katerim upravlja Manager klub Ptuj, uporablja piškotke.

Piškotki so datoteke, ki se ob obisku spletnega mesta namestijo na uporabnikovo napravo (računalnik, telefon ipd.), s pomočjo katere uporabnik dostopa do spletnega mesta. Ob ponovnem obisku spletnega mesta dobi ponudnik vpogled v podatke na uporabnikovi opremi, ki so se zbrali s pomočjo piškotkov.

Ponudnik s pomočjo piškotkov pridobi podatke o uporabi spletnega mesta ter o nekaterih značilnostih uporabnika oziroma njegove opreme, s katero dostopa do spletnega mesta (npr. ločevanje med uporabniki, datum zadnjega obiska, nastavitve jezika in druge uporabniške nastavitve na spletnem mestu, resolucija zaslona, tip spletnega brskalnika ipd.). Natančni nameni obdelave zbranih podatkov so za vsak posamezen piškotek navedeni v spodnji tabeli.

Podatki, zbrani s pomočjo piškotka, sami po sebi ne omogočajo identifikacije uporabnika v smislu določb Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), kar pomeni, da zgolj na podlagi tako zbranih podatkov ni mogoče ugotoviti imena in priimka in drugih identifikacijskih podatkov uporabnika.

Piškotki uporabljeni na naših strani:  

Sejni piškotki

Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbriše, ko uporabnik odide s spletne strani. Sejni piškotek ne shranjuje osebnih podakov o uporabniku. 

Trajanje piškotka: do konca obiska uporabnika (piškotek se pobriše ko uporabnik zapusti stran)

Ime piškotka Trajanje piškotka Opis
Naključno generirano do konca seje uporabnika sejni piškotek za sejo uporabnika

Piškotki za Google Analytics

Google Analytics je Googlovo brezplačno orodje za spletne analitične podatke, ki ga lahko lastniki spletnih mest uporabijo predvsem za boljše razumevanje, kako obiskovalci uporabljajo njihova spletna mesta. Nastavi tudi piškotke v domeni spletnega mesta, ki ga obiščete. Ob obisku strani vas seznanimo o uporabi piškotov, ki jih lahko naložite le s privoitvijo. 

Opis uporabljenih piškotkov: 

Ime piškotka Trajanje piškotka Opis
_utma 2 leti Zabeleži razlikovanje med uporabniki in sejami.
_utmb 30 min Zabeleži novo sejo ali novega uporabnika.
_utmc do konca seje uporabnika Sejni piškotek za diferenciacijo seje uporabnika
_utmz 6 mesecev Določa vir prometa ali oglaševalsko akcijo.

Pred uporabo strani, za prenos teh piškotkov, potrebujemo vašo privolitev s potrditvijo v prikaznem oknu na strani. 

Podroben opis:https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage 

Piškotki za Goole Maps

Google uporablja piškotke za pomnenje uporabniških nastavitev na vdelanih zemljevidih. Za delovanje uporablja piškotke kot so APISID HSID, SID, NID..., Več informacij o piškotkih storitve Google Maps.

Google Maps NID

Piškotek se namešča ob ogledu lokacije sedeža podejtja na naši spletni strani, in sicer ga nameščajo Google maps za prilagajanje oglasov na Googlovih spletnih mestih, na primer v iskanju Google, zlasti če niste prijavljeni v svoj Google račun.

Trajanje: 6 mesecev

Google Maps PREF, SID, APISID, HSID

Piškotek se namešča ob ogledu lokacije sedeža podejtja na naši spletni strani, in sicer ga nameščajo Google maps za prilagajanje oglasov na Googlovih spletnih mestih, na primer v iskanju Google, zlasti če niste prijavljeni v svoj Google račun.

Trajanje: 2 leti

Pred uporabo strani, za prenos teh piškotkov, potrebujemo vašo privolitev s potrditvijo v prikaznem oknu na strani.

Dodatne informacije o uporabi piškotkov:

Kako izklopiti piškotke?

Ne pozabite, da z izbrisom ali blokiranjem piškotkov vse ali nekatere spletne strani, ki jih obiskujete (ali njihove funkcije), ne bodo delovale pravilno ali enako učinkovito.

Povezave z navodili za onemogočanje sprejema spletnih piškotkov:

Seznami e-obvestil

Informacije nedelja, 20 januar 2013

V sistemu je na voljo komponenta za ustvarjane in pošiljanje e-obvestil. V komponenti so narejeni seznami za različne skupine uporabnikov (po tematskih sklopih pošiljanja e-obvestil):

  1. Člani MKP (obvestila namenjena samo potrjenim članom MKP)
  2. Člani MKP nepotrjeni (nepotrjeni člani MKP)
  3. e-obvestila MKP (splošna obvestila mkp vsem naročenim in vsem članom MKP)
  4. Nogometna ekipa (obvestila za sodelujoče na nogometu)
  5. Novinarji (skupina za e-obvestila novirnarjem)
  6. obveščanje_člani_Steber_Razvoj (interno)
  7. obveščanje_člani_Steber_Komunikacija (interno)
  8. obveščanje_člani_Steber_Izobraževanje (interno)

Glede na tematiko e-obvestila se to pošlje le določeni skupini ali skupinam. Po pošiljanju lahko pogeldamo statistiko poslanih obvestil. 

Sistem za ustvarjanje in urejanje vsebine za e-obvestilo je po uporabnosti enak urejevalniku vsebine. Za e-obvestila so narejene predloge, ki se uporabljajo za celovito podobo poslanega materiala in se v samem urjevalniku naložijo avtomatsko. . 

Vsa vsebina v sistemu se nahaja v KOMPONENTI K2. Vsebina je razdeljena v kategorije (in po potrebi podkategorije), kjer so sklopi zbranih vsebin. S kategorizacijo dosežemo, da lahko vsebino v kategoriji prikažemo na specifičen način in pod specifično povezavo/povezavami (odvisno od nastavitev v kategoriji). Tako je na primer pod povezavo Predstavitev samo vsebina, ki je v tej kategoriji ali podkategorijah. Vsebino pa lahko na tak način prikazujemo tudi v modulih in vtičnikih. S tem dosežemo dolgoročno preglednost vsebine in si olajšamo nadzor.  

Pregled aktivnosti MKP

Arhiv aktivnosti ponedeljek, 02 januar 2012

Pregled aktivnosti MKP po letih: 2014 | 2013 | 2012

Aktivnosti 2014

Datum | Ura
Dogodek Nosilec Lokacija

Januar
07.01. | 19:00
Interni dogodek: Sestanek članov v januarju 2014   Ptuj, Grand Hotel Primus
24.01. | 18:00 Dogodek: Slavnostna podelitev nagrad Najpodjetniške ideje 2013 mag. Vlasta Stojak Ptuj, Gimnazija Ptuj
24.01. | 21:00
Interni dogodek: Zaključek leta 2013 Manager kluba Ptuj Marko Drobnič Ptuj, MuziKafe

Februar
04.02. | 19:00 Interni dogodek: Sestanek članov v februarju 2014   Ptuj, Grand Hotel Primus

Marec
11.03. | 19:00 Interni dogodek: Sestanek članov v marcu 2014
Tematika: lokalni in regionalni razvoj | Gost: župan MO Ptuj dr. Štefan Čelan
  Ptuj, Grand Hotel Primus
24.03. | 18:00 Predavanje: "Vodenje poklicnega nogometnega moštva kot primer dobre prakse za vodenje podjetja"
Tematika: prenos izkušenj iz športa v delo managerjev | Predavatelj: dr. Zdenko Verdenik
Aleksander Mlakar Ptuj, Grand Hotel Primus, dvorana Tacit

April
01.04. | 19:00 Interni dogodek: Sestanek članov v aprilu 2014   Ptuj, Grand Hotel Primus
24.04. | 18:00 Predavanje: "Vodenje podjetja v oteženih gospodarskih razmerah in družbena odgovornost"
Tematika: Ustvarjanje posla, rast podjetja in družbena odgovornost| Predavatelj: Franci Pliberšek | Organizatorja: MK Ptuj in Rotary Klub Ptuj
mag. Matej Gajzer Ptuj, Grand Hotel Primus, dvorana Tacit
25.04. | 13:30 Interni dogodek: Tradicionalno kolesarjenje v neznano Vilko Pešec, Darja Gavez lokacija neznana

Maj
06.05. | 19:00 Interni dogodek: Sestanek članov v maju 2014   Ptuj, Grand Hotel Primus
08.05. | 18:00 Interni dogodek: Tradicionalni pomladni ogled ptujske vinske kleti Bojan Kobal Ptuj, Ptujska klet
27.05. | 18.00 Predavanje: "Medgeneracijski prenos podjetja"
Tematika: Prenos podjetji na nove generacije| Predavatelj: Štefan Pavlinjek – Roto, Janez Ajlec – AJM, Miran Senčar - Tenzor
Miran Senčar Ptuj, Grand Hotel Primus

Junij
03.06. | 19:00 Interni dogodek: Sestanek članov v juniju 2014   Ptuj, Grand Hotel Primus
v pripravi Strokovna ekskurzija:Železna Kapela v AvstrijTematika: ogled rešitev rabe energije v prvi občini na svetu s podeljenim certifikatom ISO 50001 o energetski učinkovitosti mag. Boštjan Korošec Avstrija, mesto Železna Kapela

September
02.09. | 19:00 Interni dogodek: Sestanek članov v septembru 2014   Ptuj,Grand Hotel Primus

Oktober
07.10. | 19:00 Interni dogodek: Sestanek članov v oktobru 2014   Ptuj, Grand Hotel Primus
v pripravi Interni dogodek: Tradicionalni jesenski ogled ptujske vinske kleti Bojan Kobal Ptuj, Ptujska klet

November
04.11. | 19:00 Interni dogodek: Sestanek članov v novembru 2014   Ptuj, Grand Hotel Primus

December
02.12. | 19:00 Interni dogodek: Sestanek članov v decembru 2014   Ptuj, Grand Hotel Primus

 


 

Aktivnosti 2013

Datum | Ura
Dogodek Nosilec Lokacija

Januar

Februar
25.02. | 18:00 Predavanje in ogled: "Izzivi medgeneracijskega sodelovanja za poslovanje podjetij in predstavitev dobre prakse Paloma d.d."
Tematika: staranje prebivalstva ter možnosti za podjetja | Predavatelj: Milan Čuš, Perutnina Ptuj, Karmen Vaupotič in Dušanka Lužar Šajt, Fundacija za izboljšanje zaposlitvenih možnosti PRIZMA, Darko Bračič, Paloma d.d.
 mag. Vlasta Stojak Ptuj, sedež Perutnine Ptuj

Marec
15.03. | 09:00 Strokovna ekskurzija: Predstavitev dobre prakse javno-zasebnega partnerstva pri uporabi geotermalne energije v Avstriji ter ogled obrata s predstavitvijo projekta GTS-Geothermie St. Martin im Innkeris
Tematika: ogled avstrijske dobre prakse| Predavatelj: dipl.ing. Karl Weidlinger
Andreja Komel St. Martin im Innkreis, Zgornja Avstrija
25.03. | 18:00
Predavanje »Inovativna dejavnost v podjetju« in
predstavitev dobre prakse v Swatycomet d.o.o. in Talum d.d."
Tematika: Inovativna dejavnost v podjetjih | Predavatelj: Iva Mlinšek Lešnik
 mag. Vlasta Stojak Kidričevo, sedež Talum d.d.

April

Maj
24.05. | 19:00 Dogodek: "Udeležba v poslovnem teku trojk"
Tematika: dve skupini članov MKP sta se udeležili poslovnega teka trojk
dr. Aleksandra Pivec  Bled

Junij
03.06. | 19:00 Predavanje: "Vpliv korupcije na stanje in razvoj slovenskega gospodarstva"
Tematika: korupcija v gopodarstvu | Predavatelj: poslanec mag. Matej Tonin, dr. Liljana Selinšek, namestnica predsednika Komisije za preprečevanje korupcije,
dr. Lojze Sočan, razvojni ekonomist
 Miran Senčar Ptuj, Grand Hotel Primus, dvorana Tacit I
07.06. | 10:00 Strokovna ekskurzija: Strokovna ekskurzija in druženje v turistični destinaciji Goriška Brda
Tematika:ogled vi
dr. Aleksandra Pivec, Bojan Kobal Goriška Brda
12.06. | 00:00 Objava razpisa za Najpodjetniško idejo 2013 mag. Vlasta Stojak

Julij
06.07. | 09:00 Interni dogodek: Delovna akcija članov MKP: Obnova Trim steze (prvič)
Miran Senčar Ptuj, Ljudski vrt
20.07. | 09:00 Interni dogodek: Delovna akcija članov MKP: Obnova Trim steze (drugič)
Miran Senčar Ptuj, Ljudski vrt

September
26.09. | 18:00 Predavanje: Socialna gerontologija in poslovne priložnosti & Predstavitev dobre prakse in razprava
Tematika:socialna gerontologija kot veda, ki se ukvarja s starostniki in družbo | Predavatelj: prof. ddr. Marija Ovsenik
mag. Vlasta Stojak Ptuj, Grand Hotel Primus, dvorana Tacit

Oktober
04.10. | 18:00 Interni dogodek: Tradicionalni jesenski ogled ptujske vinske kleti Bojan Kobal Ptuj, Ptujska klet
22.10. | 18:00 Interni dogodek: Skupščina Manager Kluba Ptuj 2013 Miran Senčar Kidričevo, Restavracija Pan

November

December
31.12. | 00:00 Zaključek razpisa Najpodjetniška ideja 2013
mag. Vlasta Stojak  

 


 

 Aktivnosti 2012

Mesec Tema Nosilec Datum
Januar Interni dogodek: Zaključek leta 2011 Darja Potočnik Benčič 13. januar 2012 ob 18. uri
Ptuj, Restavracija Villa Monde
  Dogodek: Izbor Najpodjetniške ideje 2011 mag. Vlasta Stojak 31. januar 2012 ob 18. uri
Ptuj, Grand hotel Primus
Marec Predavanje: Pravilna ravnanja podjetij v davčnih postopkih
Izvajalec mag. Dejan Petkovič, Abeceda svetovanje d.o.o.
dr. Branko Mayr 23. marec 2012 - ob 18. uri
Ptuj, Grand hotel Primus
  Družabni dogodek: Primusove vinske zgodbe – Vina slovenske Istre Miran Senčar 23. marec 2012 ob 20. uri
Ptuj, Grand hotel Primus
April Ogled: Klet P&F Jeruzalem Ormož (degustacija in večerja na Dvorcu Jeruzalem) Miran Senčar  19. april 2012 ob 17.50
Ormož, sedež P&F Jeruzalem Ormož
 

Predavanje: Od inovacije do izdelka
Izvajalec Ivan S. Klaneček, ING.KLAN d.o.o.

Ogled: Medpodjetniški izobraževalni center ( MIC) v Šolskem centru Ptuj

Vilko Pešec


mag. Darja Harb
24. april 2012 - ob 18. uri
Šolski center Ptuj
Maj   Predavanje: Mit vodstvenega kadra
Izvajalec Silvester Kmetič, KHD Slovenija

Ogled: Talum Kidričevo

mag. Vlasta Stojak


mag. Boštjan Korošec
21. maj 2012 ob 17. uri
Kidričevo, sedež podjetja Talum d.d.
  Razvojni forum – razvojna konferenca Ptuja dr. Aleksandra Pivec 31. maj in 1. junij
Ptuj, GH Primus
Junij  Predavanje: Vino z degustacijo (kultura pitja vina, vino in zdravje )
izvajalec enolog Bojan Kobal, Ptujska klet
Bojan Kobal 8. junij 2012 ob 16. uri 
Ptuj, sedež Ptujske kleti
  Interni dogodek: Kolesarjenje v neznano Vilko Pešec 22. junij 2012
Ptuj
September Ogled: Boxmark Kidričevo

Predavanje: Povečanje učinkovitosti proizvodnje
izvajalca Igor Žula (3 projekt d.o.o.) in mag. Matjaž Marovt (Adria mobil d.d.)
mag. Vlasta Stojak

Igor Žula
20. september 2012 ob 18. uri
Kidričevo, sedež podjetja Boxmark
Oktober
Interni dogodek: Jesenski ogled vinske kleti z Bojanom Kobalom Miran Senčar 10. oktober 2012 ob 18. uri
Ptuj, sedež Ptujska klet
November Predavanje:Novi poslovni koncepti v turizmu v času spremenjenih gospodarskih okoliščin
izvajalec: Dejan Podgoršek
dr. Aleksandra Pivec 6. november 2012
Ptuj
December
Interni dogodek: Skupščina MKP in zaključek leta Darja Potočnik Benčič 30. november 2012
Ptuj

Zgodovina kluba

O klubu sreda, 04 julij 2012

Manager klub Ptuj je bil ustanovljen 12.11.1991, s sedežem na Mariborski cesti 13, na Ptuju.

Ideja za ustanovitev Manager kluba Ptuj je nastala aprila, 1991, ko se je v kletnih prostorih takratnega Obrtnega združenja sestala iniciativna skupina in 12.11.1991 na Švabovem tudi izvedla ustanovno skupščino . Člani tega zbora so sprejeli Program dela, Pravila kluba in imenovali vodstvo.

Vizija kluba

O klubu sreda, 04 julij 2012

Manager Klub Ptuj je organizacija, ki z aktivnim vključevanjem na različnih področjih v lokalnem okolju, regiji in državi pomaga vzpostavljati pogoje za hitrejši gospodarski in družbeni razvoj.

O klubu

O klubu sreda, 04 julij 2012

Klub Managerjev iz Ptuja in okolice je prostovoljna, nevladna, nepolitična in neprofitna organizacija managerjev. Družijo nas enaki interesi, enaka managerska razmišljanja o prihodnosti naših podjetij in organizacij za katere smo odgovorni, srečujemo se z enakimi ali podobnimi problemi pri našem vsakdanjem delu.

Posel delajo ljudje je slogan uspeha, zato je pomembno, da se med seboj poznamo in da se srečujemo tako poslovno kot tudi izven poslovnih okvirov.

Seznam dogodkov

Ni prihajajočih dogodkov!

Koledar dogodkov

pon tor sre čet pet sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Utrinki iz galerij

IMG_2816
IMG_2816
IMG_0788
IMG_0788
IMG_4840
IMG_4840
IMG_1820 [1024x768]
IMG_1820 [1024x768]
untitled (43 of 111)
untitled (43 of 111)
Medgeneracijski prenos podjetja
Medgeneracijski prenos podjetja
untitled (45 of 45)
untitled (45 of 45)
Predavanje: Medgeneracijsko povezovanje
Predavanje: Medgeneracijsko povezovanje
IMG_2803
IMG_2803
IMG_3889 [1024x768]
IMG_3889 [1024x768]
untitled (34 of 45)
untitled (34 of 45)
Medgeneracijski prenos podjetja
Medgeneracijski prenos podjetja
_DSC8089
_DSC8089
IMG_0789
IMG_0789
IMG_1772 [1024x768]
IMG_1772 [1024x768]
IMG_4838
IMG_4838
IMG_0781-2
IMG_0781-2
untitled (96 of 111)
untitled (96 of 111)
"Moja pot", predavanje ge. Petre Majdič
Predavanje: Davčni postopki
Predavanje: Davčni postopki

Prijava za člane MKP